Ovashape Butt – vélemények, fórum, összetevők, ár, gyógyszertár

 

Ovashape Butt – vélemények, fórum, összetevők, ár, gyógyszertár

A fenék bőre egyre petyhüdtebbé válik, ahogy a test a kor előrehaladtával változik. A fenék megváltoztatja alakját, veszít feszességéből és rugalmasságából. Nem lesz vonzó és kínossá válik. Ilyenkor érdemes az Ovashape Butthoz nyúlni – egy hatékony szérumhoz, amelynek összetevői képesek újjáépíteni és javítani a nőiesség e korszakos attribútumának megjelenését.

Milyen az Ovashape Butt?

Az Ovashape Butt egy hatékony fenékfeszesítő és -formáló termék. Összetétele a legújabb generációs hatóanyagokból áll, amelyek gyorsan felszívódnak a bőrbe és átfogó hatást fejtenek ki. A szérum rendszeres használata vizuálisan javítja a fenék alakját és térfogatát – kerekebbé és teltebbé válik. Ennek eredményeképpen vonzóbbak és egészségesebbek, ami javítja a megjelenésüket és hozzájárul a jobb közérzethez.

Hogyan működik az Ovashape Butt?

Az összetevők átfogó hatásának köszönhetően a fenék visszanyeri korábbi megjelenését. Az Ovashape Butt szérum táplálja és feszesíti a bőrt, így a fenék teltebbé és láthatóan kerekebbé válik. A benne lévő összetevők képesek késleltetni a bőr öregedését és természetes módon megnövelni és feltölteni a feneket. A fenék egy ilyen kezelés után nemcsak vizuálisan vonzó, hanem kellemesebb tapintású is.

Ovashape Butt – Összetétel

A kutatott, eredeti formulának köszönhetően az Ovashape Butt segít formás és ápolt fenék modellezésében az igényes hölgyeknek. A szérum összetétele hatékony összetevőkből áll, amelyek gyorsan felszívódnak és gyorsan hatnak:

Volufiline™. A Gardenia Asiatica ázsiai növényből származó szabadalmaztatott biokivonat. Ez az, amely természetes módon serkenti a zsírsejtekben a lipidek felhalmozódását, és nem véletlenül nevezik „injekció nélküli töltőanyagnak”. A folyamat eredményeképpen a bőr alatti szövet sejtjei nagyszámú zsírsejtté alakulnak át, ami vonzóbb kinézetű feneket eredményez – teltebb, felemeltebb és kerekebb. Ezek a hatások láthatóak, és velük együtt a bőr táplálása és a bőr tónusának javítása.

Ovashape Butt - Összetétel

Hot Flux. Ez az élvonalbeli, melegítő hatású összetevő serkenti a bőr mikrokeringését és stimulálja a kulcsfontosságú neurotranszmittereket, de nem ezek az egyetlen előnyei. Ezenkívül segíti a cellulitisz csökkentését és az anyagcsere-termékek jobb elvezetését okozza.

Koffein. Ennek köszönhetően az Ovashape Butt szérum olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek gátolják és csökkentik a cellulitisz elváltozásokat. A koffein könnyen behatol az epidermiszbe és felszívódik a dermiszbe. Serkenti a mikrocirkulációt és a vérkeringést a hajszálerekben, ezáltal javítja a sejtek oxigénellátását is.

Kollagén. Megakadályozza a bőr petyhüdtségét, javítja a bőr rugalmasságát és tónusát. Ennek eredményeképpen láthatóan megfiatalodik, hidratálttá, feszessé és simává válik.

Hialuronsav (nátrium-hialuronát) – egy olyan mukopoliszacharid, amely a bőrben lévő kollagén- és elasztinrostokat köti össze. Felépíti annak támasztórendszerét és biztosítja a megfelelő hidratáltságot (megköti a vízmolekulákat). A sejtek közötti terek kitöltésével a hialuronsav megfelelő környezetet teremt a bőrben zajló reakciókhoz. Emellett egy természetes filmként védi a szaruréteget a vegyi anyagok és baktériumok behatolásától.

Ginko Biloba kivonat. A Ginkgo biloba kivonat öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkezik, javítja a bőr feszességét és rugalmasságát, csökkenti a hajszálerek törékenységét és hatékony antioxidáns hatású.

Olívaolaj-kivonat. Ez a civilizáció által ismert egyik legrégebbi bőrápoló összetevő. Védi a bőrt és erősíti az ereket. Vitaminokban és telítetlen zsírsavakban gazdag, amelyek feltöltik az epidermális lipideket.

Tokoferol (E-vitamin). A fiatalság vitaminjaként ismert. Hozzájárul a hatékony regenerációhoz – megakadályozza a bőr idő előtti öregedését, erősíti a lipidgátat, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és hidratáló hatású.

Virágpor-kivonat. A méhpempő-kivonat táplálja, nyugtatja és kisimítja a bőrt, helyreállítja annak rugalmasságát és egészséges, fiatalos megjelenést kölcsönöz. Ez az összetevő köztudottan hatékonyan késlelteti a bőr öregedési folyamatát.

Ovashape Butt – Hatások

A szérum természetes módon formálja és feltölti a feneket, javítja annak alakját és térfogatát, push-up hatást biztosítva. Az innovatív összetevők precíz kombinációjának köszönhetően a fenék teltebbé, kerekebbé, megemelté és hangsúlyosabbá válik.

Látható hatás, push-up hatás

Az Ovashape Butt szérum ápoló hatását a független vizsgálatban részt vevő nők 65%-a észlelte, a bőrre gyakorolt egyértelmű regeneráló hatást pedig a résztvevők 70%-a megerősítette. Győződjön meg saját maga az eredményekről, amelyeket a Louis Santier Ovashape Butt rendszeres használatával érhet el.

Ezenkívül olyan hatásokat érhet el, mint például:

  • a fenék hatékony formázása,
  • a fenék térfogatának és kerekdedségének javítása,
  • fiatalos rugalmasságot és feszességet ad a fenéknek,
  • természetes push-up hatás,
  • a bőr petyhüdtségének és a bőrszerkezet változásának megelőzése,
  • a bőr öregedési folyamatának késleltetése,
  • a striák csökkentése,
  • a bőr hidratálása és simítása.

Hogyan kell használni az Ovashape Butt-ot?

Vigyen fel megfelelő mennyiségű Ovashape Butt szérumot az alsó bőrfelületre, és körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozza be, amíg teljesen fel nem szívódik. Várjon néhány percet a fehérnemű felvétele előtt, hogy a krém alaposan felszívódjon és kifejthesse hatását. Az optimális hatás érdekében ismételje meg az alkalmazást reggel és este.

Hogyan kell használni az Ovashape Butt-ot

Ovashape Butt – Felhasználói fórum vélemények

A női vásárlók által az Ovashape Butt-ról hagyott hozzászólások többsége pozitív. A szérum elsősorban a nagyszerű eredmények miatt kap jó minősítést, sokan dicsérik azt is, hogy milyen kellemes a hatás az alkalmazás után, és mennyit javul a bőr simasága. Az alábbiakban két véleményt teszünk közzé az Ovashape Buttról, amelyeket női olvasóinktól kaptunk.

A fenekem esetében a fő szempontom az volt, hogy javítsam a bőröm megjelenését. Rengeteg cellulitiszem volt, és a bőröm kezdett csúnyulni és kicsit megereszkedni. Az Ovashape Butt gyorsan működött. A fenekem feszesedett és a bőröm kisimult, a cellulit már alig látható.

Gyakran kérdezik tőlem, hogy mit csináltam, hogy ilyen formás a fenekem. És nem akarják elhinni, hogy ez csak a szérum miatt van. Pedig az Ovashape Butt az, ami vonzóvá tett. A fenekem tökéletesen formás, a bőröm feszes, és a korom ellenére nincsenek komplexusaim a testem felfedésével kapcsolatban.

Hol lehet megvásárolni az Ovashape Butt-ot? Ár

Az Ovashape Butt ára 39 000 HUF egy csomagért. Az Ovashape Butt megrendelésekor egyszeri kedvezményt vehet igénybe, amellyel ennek az árnak több mint a felét megspórolhatja – az Ovashape Butt akciósan 15 000 HUF-ért kapható! A gyártó egy könyvet is ingyenesen mellékel a megrendeléshez. – Nézze meg az akciókat ITT

Ha az Ovashape Buttnak van valami komoly hátránya, akkor azt mondhatjuk, hogy az a korlátozott elérhetőség, mivel a szérum nem kapható gyógyszertárakban, drogériákban vagy népszerű online áruházakban, mint például az Amazon. Az Ovashape Butt csak a gyártótól, a weboldalukon kapható, de ez tulajdonképpen nem nagy probléma, hiszen bárki felkeresheti a weboldalt, és ott csak egy megrendelőlapot kell kitölteni. Félő, hogy ez átverés lehet? Felesleges, de a biztonság kedvéért a gyártó lehetőséget ad az utánvétes vásárlásra, ami azt jelenti, hogy akkor fizet, amikor átveszi a csomagot, nem pedig előre.

Közzétéve:
Szépség kategóriába sorolva